Terug

Kind & Jeugd

Vraag hier het educatiepakket “Een goed getrainde draak is een vriend voor het leven” aan

Het valt als zorgprofessional niet mee om jonge kinderen uit te leggen wat ADHD inhoudt. Daarom biedt Takeda u graag dit educatiepakket aan. Dit pakket bestaat uit twee hardcover prentenboeken ‘Hoe een draak mijn vriend werd’ aan voor in de spreekkamer. In een voor jonge kinderen begrijpelijke taal en ondersteund met prachtige illustraties wordt in dit boek uitgelegd wat ADHD is en hoe je met ADHD kunt leren omgaan. Daarnaast zit er in het pakket een zelfklevende deurposter die u ondersteunt bij het verhaal en 10 boekjes die u mee kunt geven aan ouders om thuis voor te lezen aan hun kind.

Vraag hier uw educatiepakket aan. Uw accountmanager zal dan een afspraak met u maken om u het pakket te komen overhandigen.

Het boekje gaat over de jongen Ollie en zijn ondeugende draakje Rood waar hij steeds beter mee leert omgaan. Het is geschreven voor kinderen vanaf 6 jaar. Jonge kinderen met ADHD en professionals uit de educatieve sector hielpen bij de ontwikkeling van dit prentenboek.

Vraag dit pakket aan

Ik ontvang graag een pakket met 2 prentenboeken voor in de spreekkamer, 1 deurposter en 10 voorleesboekjes om mee te geven.